Věnuje se divadlu od útlého dětství. Měl sice hodně koníčků, ale divadlo ho „chytlo a už nepustilo“.  Už ve čtyřech letech účinkoval v opeře Prodaná nevěsta v roli Sirotka. Dále se objevil v některých televizních reklamách (Renault, Hellboy).  Od 5 let chodil do souboru Dětská opera, který vedla česká sopranistka Jiřina Marková- Krystlíková. V roce 2009 účinkoval v baletu Faust v režii Libora Vaculíka. O několik let později hrál v činohře Frankenstein v roli mladšího bratra hlavního hrdiny Viléma Frankensteina.

Měl tu čest vystupovat s takovými slavnými herci a zpěváky jako jsou: Patrik Děrgel (Frankenstein), Zuzana Bydžovská (Mário a kouzelník), Jaroslav Dušek (seriál Pustina od HBO) a Tomáš Racek (Instalace).

Od roku 2019 se začal věnovat muzikálu a zároveň nastoupil na Mezinárodní konzervatoř, obor muzikálové herectví. Během této krátké doby si zahrál v řadě školních představení (Pomáda, West side story apod.) a i profesionálních muzikálů: Královna Kapeska, role: princ Mirek (zde si zahrál s herci jako jsou: David Gránský, Anička Slováčková) a Shrek, role: Pinochio (v tomto muzikálu stál po boku výherce X-factoru 2008 Jiřího Zonygy), Ostrov pokladů, role: Mocnápěst.

U nás hraje:

  • Punč přání v roli havrana Kuby Škrábala
  • Punč přání v roli Maledicta Larvy a svatého Silvestra
  • Život herce v roli Maxmiliána Wintera
  • Detektivka ze Scotland Yardu v roli zaměstnance